POLÍTICA DE DEVOLUCIÓ 
  

RUGBYTIENDA.COM vol fer fàcil la vostra compra i que es pugui enviar el vostre canvi SENSE CÀRREC.

Oferim un Servei de devolució del qual l’informem tot seguit.

En cas de devolució per confusió de la talla, podrà canviar el seu article sempre que no s’hagi arrencat o tallat l’etiqueta del producte. Veure full de canvi

En cas de no tenir el stock pel canvi, li serà comunicat en el moment que rebeu l’autorització per poder realitzar-lo. Li oferim la possibilitat d’espera per a la reposició de l’article per part del fabricant i en el cas de ser descatalogat li realitzarem un abonament per poder comprar l’article de la temporada nova o canviar el seu import per un altre producte.

Les despeses de transport del primer canvi són gratuïtes, les successives seran a càrrec del client ; són uns  4.95 € per tramesa 24h. a través de l’empresa Correos Express.

En tots els articles es podran fer canvis en un termini no major a quinze dies naturals de la data que els productes van ser rebuts a excepció de dates nadalenques que podran ser canviats fins al 15 de gener o una altra data prèviament pactada amb nosaltres.

La devolució es farà per canvi de talla i en cas de no tenir es podrà tornar el import de la peça. També ho podrà retornar el seu import si té algun defecte o no l'ha convençut la qualitat. 

Segons l'article 102 de Reial Decret 1/2007 el qual diu així: 1. Llevat de les excepcions previstes en l'article 103, el consumidor i usuari té dret a desistir de l'contracte durant un període de 14 dies naturals sense indicar el motiu i sense incórrer en cap cost diferent dels previstos en els articles 107.2 i 108 Pot accedir a l'formulari de desistiment mitjançant el següent enllaç Aquí O descargar aquí:  Feu clic aquí per descarregar el formulari de desistiment. (Si no es descarrega, prova amb el botó dret-> Obre enllaç en una pestanya o finestra)

Els recomanem que obrin amb precaució la capsa o bossa per tal que els articles no pateixin can dany.

Com fer la devolució o canvi:

Quan vostè vulgui fer un canvi o devolució, haurà de fer mitjançant un e-mail a info@rugbytienda.com Si us plau, fes-nos saber en aquest e-mail el motiu pel qual canvia l'article.

S'haurà d'obtenir autorització per part de RUGBYTIENDA.COM per al canvi o devolució de la comanda o article en concret.

Quan hagi rebut contestació i la seva devolució sigui acceptada podrà procedir de dues formes:

1ª Enviament i canvi. Vostè ens fa arribar el paquet per Correos o qualsevol altra agència i quan ho rebem li enviem el canvi que desitgis. Aquest mètode mitjançant Corros costa entre 5,40 € i 8 € depenent del pes i grandària, fins i tot pot ser més gran (preus d'enviament certificat el qual és recomanable per poder reclamar pèrdua).

2ª Retorn. Nosaltres enviem el missatger i t'ho recull on ens indiquis. És el més còmode i el preferit pels clients de rugbyienda.com El seu cost és de 6 € que hauràs d'abonar al missatger en el moment del lliurament del canvi (No a la recollida). El retorn et pot sortir gratis si afegeixes algun article o articles l'import superi els 20 €.

Com ho he de preparar.

Vostè, pot usar el mateix sobre o caixa on el va rebre, posant fora la nostra adreça (En cas d'enviar per Correos) o bé enganxeu l'etiqueta que li vam enviar per correu electrònic (En cas de recollida per Correos Express)

En cas de no disposar de borsa o sobre, valdria qualsevol altra forma d'embolicar.

Molt Important: Ficar dins el full que indiqui nom i cognoms de qui va realitzar la comanda, el canvi anotant la talla que voleu canviar i si és un altre article diferent, si us plau, descriviu i indiqueu la talla. Si ho hem de manar a una altra direcció diferent a la que nosaltres tenim, si us plau, indiqueu també.

Adreça d'enviament:

Rugbytienda.com

Avda. de Los Almogáveres, 9, local 1

14007 Córdoba

Si té algun problema o qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb el nostre Server d’atenció al client:  

Telèfon: 622 38 99 20 Fax: 957 320 179

 Contacte

Per a qualsevol consulta, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres.