POLÍTICA DE DEVOLUCIÓ 
  

RUGBYTIENDA.COM vol fer fàcil la vostra compra i que es pugui enviar el vostre canvi SENSE CÀRREC.

Oferim un Servei de devolució del qual l’informem tot seguit.

En cas de devolució per confusió de la talla, podrà canviar el seu article sempre que no s’hagi arrencat o tallat l’etiqueta del producte.

En cas de no tenir el stock pel canvi, li serà comunicat en el moment que rebeu l’autorització per poder realitzar-lo. Li oferim la possibilitat d’espera per a la reposició de l’article per part del fabricant i en el cas de ser descatalogat li realitzarem un abonament per poder comprar l’article de la temporada nova o canviar el seu import per un altre producte.

Les despeses de transport del primer canvi són gratuïtes, les successives seran a càrrec del client ; són uns  4.95 € per tramesa 24h. a través de l’empresa Correos Express.

 


Amb aquesta política, vostè podrà retornar a RUGBYTIENDA.COM els productes adquirits directament a nosaltres tot obtenint un abonament pel valor total de la seva compra sense incloure despeses d’enviament ni de transport, impostos d’importació ni aranzels. En el cas que no vulgueu adquirir cap altre article se li podria retornar la quantitat íntegra del seu article (no de les despeses de transport).

 


Tots els articles que no hagin estat oberts i el seu envoltori estigui segellat podran ser retornats en un període no superior als deu dies naturals des de la data que els productes van ser rebuts.

Els recomanem que obrin amb precaució la capsa o bossa per tal que els articles no pateixin can dany.

 

Com fer la devolució: 

Quan desitgeu retornar algun article o comanda ho podeu fer mitjançant un correu electrònic a info@rugbytienda.com. Si us plau, feu-nos saber en aquest mateix correu el motiu pel qual retorneu l’article,

S’ha d’obtenir autorització per part de RUGBYTIENDA-COM per poder fer el canvi o devolució de la comanda o de l’article en concret.

Quan hagi rebut contestació i la seva devolució sigui acceptada podrà procedir de dues formes:

1ª Enviament i canvi. Vostè ens fa arribar el paquet per Correus o qualsevol altra agència i quan ho rebem li enviem el canvi que desitgis. Aquest mètode mitjançant Correus costa entre 2,50 € i 4.60 € depenent del pes i mida. Preus d'enviament certificat el qual és recomanable per poder reclamar pèrdua.

2ª Retorn. Nosaltres enviem el missatger amb el canvi que vols i el que tu tens l'hi entregues a aquest. És el més còmode i el preferit pels clients de rugbyienda.com El seu cost és de 6 € que hauràs d'abonar al missatger en el moment de les entregues. El retorn et pot sortir GRATIS si afegeixes algun article o articles l'import superi els 20 €.

Quan hàgiu rebut resposta i la seva devolució sigui acceptada pitgeu aquí.

Si té algun problema o qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb el nostre Server d’atenció al client:  

 

Telèfon: 622 38 99 20 Fax: 957 320 179

 Contacte

Per a qualsevol consulta, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres.