Enviaments

Quant valen les despeses d’enviament?

Les despeses d’enviament són gratuïtes per a comandes d’import superior a 80€, en el cas que no es superi aquest import. Les despeses seran 4,95€ per transport normal o urgent (24 hores) i 5,95€ per les illes Balears.

Enviaments a Portugal

Els enviaments a Portugal tenen els mateixos càrrecs que a Espanya, és a dir, seran gratuïts per a comandes d’import superior a 80€, en el cas de no arribar a aquesta quantitat les despeses seran de 5,95€ transport normal i de 8€ per enviament urgent.

Quin temps tarda ?

Els lliuraments triguen entre 1 i 3 dies. Pels productes en estoc els lliuraments seran al dia següent en un horari de repartiment entre les 9h i les 19h. Per això la comanda s'ha de realitzar abans de les 17.00h perquè pugui sortir aquell mateix dia, si no, sortirà al dia hàbil següent.

Els enviaments cap a les illes, Ceuta i Melilla es faran els dissabtes al matí o excepcionalment algun dimecres a la tarda.

Si vol que la seva comanda li arribi lo mes urgentment possible, si us plau, contacti amb nosaltres tot enviant-nos un correu a infougbytienda.com o bé truqui al 622 38 99 20.

També dependrà de l'estat d'aquest article, per exemple, si està en espera o reposició.

¿Quins són els articles en Stock?

L'estoc ve indicat amb   verd que es veurà clarament indicat en cada article. A més, si hi ha estoc de la talla que busques, haurà deixar-te afegir al carret i el podràs veure mostrat en el resum.

Les dessuadores marca Rugbytienda, entre 1 i 4 dies perquè estan en contínua reposició.

  - Ceuta i Melilla.

Els enviaments a les illes seran realitzats únicament a través de Correus.

  - Illes Canàries.

Els enviaments a les illes seran fets únicament a través de Correus. Es recomana realitzar el pagament per transferència o tarja per evitar el pagament de comissions a la Duana. També si la seva comanda és superior a 2 kg. Ens haurà de facilitar el seu número de DNI.

 

Mitjançant quina empresa ho enviem?

Nosaltres treballem amb Correos Express, agència de transports que ofereix un servei en el qual el lliurament hauria de ser abans de les 19,00 hores del dia següent del de recollida. En el cas que no pugui haver ningú a la seva adreça preguem deixis una nota.

També hi ha la possibilitat de recollir a l'oficina de Correus més propera (ens ho podeu indicar en observacions, en cas de no indicar-nos l'oficina serà on s'estimi més propera segons el seu districte postal)

Per demanar pel seu paquet en el cas que no els sigui lliurat a temps, poden trucar al telèfon 902122333

Les comandes grosses com equipacions, escuts, sacs de placatge, bosses per a jugadors… seran enviades a través de l’agència de transports Schenker-Spaintir. 

 

Horari d'atenció 8 a 20.30 h de L a V i dissabtes de 9 a 16h