Enviaments

Quant valen les despeses d’enviament?

Les despeses d’enviament són gratuïtes per a comandes d’import superior a 80€, en el cas que no es superi aquest import. Les despeses seran 5,30€ per transport normal o urgent (24 hores), 8,50€ per la península i 10€ per les illes.

 

Enviaments a Portugal


Els enviaments a Portugal tenen els mateixos càrrecs que a Espanya, és a dir, seran gratuïts per a comandes d’import superior a 80€, en el cas de no arribar a aquesta quantitat les despeses seran de 6,30€ transport normal i de 8€ per enviament urgent (24 hores).

 

 

Quin temps tarda ?


Rugbytienda farà els enviaments en servei 19 hores, de manera que si vostè fa la seva comanda durant el cap de setmana o el dilluns abans de les 9.00h. la seva comanda li arribarà el dimarts abans de les 19.00 hores. Si fa la seva comanda més tard d’aquesta hora se li enviarà al dia següent i la rebrà l’endemà abans de les 19,00 hores. 
Els enviaments cap a les illes, Ceuta i Melilla es faran els dissabtes al matí o excepcionalment algun dimecres a la tarda.

Si vol que la seva comanda li arribi urgentment, si us plau, contacti amb nosaltres tot enviant-nos un correu a infougbytienda.com o bé truqui al 622 38 99 20.

També dependrà de l’estat de l’article, per exemple, si és en espera (llum taronja) vol dir que o bé es troba en camí o bé el nostre proveïdor ens el pot enviar en 10 o 15 dies i una vegada uns hagi arribat nosaltres l’enviarem cap a vostè per missatger urgent 24 hores.

Si no es troba en stock (llum vermella) depenem únicament del fabricant, per exemple, Canterbury tarda entre 4 i 8 setmanes. Webb Ellis tarda unes 2 o 3 setmanes y Rugbytech entre 2 i 3 setmanes.

 


Illes, Ceuta i Melilla.

Per tal de poder tenir una tarifa única per a tothom de 10€ els enviaments a les illes Balears o Canàries seran a través del Servei de Correus.

  - Illes Balears, Ceuta i Melilla.

Els enviaments a les illes seran realitzats únicament a través de Correus.

  - Illes Canàries.

Els enviaments a les illes seran fets únicament a través de Correus. Es recomana realitzar el pagament per transferència o tarja per evitar el pagament de comissions a la Duana. També si la seva comanda és superior a 2 kg. Ens haurà de facilitar el seu número de DNI.

(per exemple el casc CCC, les espatlleres Flexitop i samarreta plegats a la mateixa caixa no passen dels 2 kg.)

 

Mitjançant quina empresa ho enviem?

 

Nosaltres treballem amb Tourline Express, agència de transports que ofereix un servei en el qual el lliurament hauria de ser abans de les 19,00 hores del dia següent del de recollida. En el cas que no pugui haver ningú a la seva adreça preguem deixis una nota.

Per demanar pel seu paquet en el cas que no els sigui lliurat a temps, poden trucar al telèfon90212233

Les comandes grosses com equipacions, escuts, sacs de placatge, bosses per a jugadors,… seran enviades a través de l’agència de transports Schenker-Spaintir.