Per a comprar en RUGBYTIENDA.COM la comanda mínima ha de ser de 15€ sense incloure les despeses d’enviament). “RUGBYTIENDA.COM” els deixa triar la forma de pagament que més els convingui:

Tarja. Visa, Mastercard o Euro 6000; només ha de picar el seu número de tarja de crèdit i la data de caducitat, segons la seva Entitat (dades només entre comprador i el seu banc servidor segur TPV virtual de la CECA (Confederació Espanyola de Caixes d’Estalvi).

 

Mitjançant transferència bancària, a favor de “RUGBYTIENDA.COM”; ha de realitzar la transferència en un període màxim de 7 dies hàbils des que va realitzar la comanda (en el cas que no rebem confirmació de la transferència passat aquest termini s’anul·larà la comanda). Les dades del compte bancari es mostraran una vegada s’hagi realitzat la comanda. Com a concepte recordeu d’esmentar la referència de la comanda. 
Contra reembossament, vostè paga la comanda en el moment de rebre-la. Aquesta forma de pagament comporta un increment de 4€ sobre el preu final (comissió cobrada per les agències de transport).


Preus i disponibilitat de productes 

Els preus i la disponibilitat dels productes de “RUGBYTIENDA.COM” són vàlids llevat de final d’existències o d’error tipogràfic. Les comandes seran ateses per rigorós ordre de recepció.

En el cas d’acabament d’existències d’un producte demanat, s’anul·larà la comanda del client amb avís previ (excepte en els casos que sigui impossible de contactar amb ell) i se li proposarà un altre producte de característiques similars.


Impostos

Els impostor (I.V.A.) ja són inclosos en els preus dels productes.

 


Despeses d’enviament

Les despeses d’enviament per Espanta i Portugal qu seran afegides a l’import total per un procés automàtic, (llevat de comandes superiors a 80€) responen a les tarifes següents:


4,95€ a tota la península i 9€ a les illes.

Si la seva compra supera els 80€ i el prs de la comanda és menor de 5 kg “RUGBYTIENDA.COM” es farà càrrec de les despeses d’enviament.

 


Enviament de la comanda

Les comandes s’enviaran a les 18,00 hores els dies feiners. Les comandes rebudes abans de les 17,00 hores seran preparades i trameses el mateix dia. Les que rebem passada aquesta hora seran trameses el dia següent (sempre que s’hagi demanat un producte en stock).


El termini de lliurament descrit serà efectiu en cas que el client pugui ser localitzat en el lloc de lliurament durant el període.

Els usuaris que realitzin comandes contra reembossament que no siguin recollides i siguin retornades per l’empresa de transports sense motiu no podran realitzar cap més comanda mitjançant aquest servei en línia.

Les comandes pagades per transferència bancària i retornades després de diverses vegades per part de l’agència de transports, seran reintegrades amb l’excepció de les despeses originades pel transport.

Garanties

Sempre que vostè compri a RUGBYTIENDA.COM pot estar tranquil i segur perquè som una empresa seriosa i eficient amb els nostres clients. Portem funcionant des del dia 10 de setembre de 2007 (coincidint amb l’inici del Mundial de França de Rugbi).

 

Els productes comprats a RUGBYTIENDA.COM són majoritàriament fets amb materials resistents per al su ús i fabricats per les millors marques del mercat d’aquest esport. 
Si vol més informació pot adreçar-se al nostre Servei d’Atenció al Client:info@rugbybytienda.com


Nota: Totes les imatges, il·lustracions i textos que apareixen en aquesta pàgina web tenen com a finalitat donar una informació dels postres productes. En cap cas podran considerar-se com a contractuals. 

Horari d'atenció 8 a 20.30 h de L a V i dissabtes de 9 a 16h