Realitzar consulta
 • All Blacks

  All Blacks

  Articles sobre el campió de món de rugbi en tres ocasions.

  Prem i gaudeix d'un ampli marxandatge dels All Blacks

 • España Rugby

  España Rugby

  Descobreix els articles oficials del España Rugby

 • Escòcia Rugbi

  Escocia

  Un dels equips competidors del torneig 6 Nacions.

  Prem i gaudeix d'un ampli marxandatge de la XV del card.

 • Transport

  Treballem a través de Correos Express que realitzen lliuraments a l'endemà de realitzar la comanda, un cop enviat, et enviem per email el numero de seguimiendo.

 • Telèfon

  Pot realitzar la seva comanda per telèfon o whastapp al 622389920 (dilluns a divendres de 8 a 14.30h i de 17.30 a 20.30h) 

 • Targeta

  Acceptem pagament per targeta de crèdit o dèbit.

Com puc fer el pagament?

- Targeta: Ràpid i eficaç. Actualment és un dels mètodes més usats pels nostres usuaris i dels més segurs que hi ha. Es pot pagar amb Visa, Mastercard o Euro6000.

  - Reemborsament: Vostè fa la comanda i el paga quan el rebi. Aquesta manera té una comissió que l'agència de transport ens cobra i que per tant s'aplica en el preu final i és de 4 €.

 - Bizum: Un mètode innovador i bastant còmode en el qual a través del teu smartphone podràs realitzar el pagament de manera instantània i sense comissions.

  - Transferència: Aquest és una manera de pagament que no sol tenir cap comissió, llevat que es la cobri el seu banc, encara que hi ha bancs que no cobren cap comissió.

  - Ingrés: Rugbytienda.com treballa amb Cajamar i aquesta entitat cada vegada té més oficines per tot Espanya. (Sense comissions)